Beaverstails in engleză sau la noi gogoașă "înfuriată".
Așa-i când amintirile tinereții te invadează. Chimist de profesie, am lucrat în diverse laboratoare, controlul calității - gaz- cromatografie, cercetare- gaz - cromatografie, verificarea caracteristicilor fizico-mecanice la polistiren, polietilena de înaltă și joasă - densitate, laboratoare fotografice, laboratoare facultății de chimie- analitică, organică, structură - cuantică si alte laboratoare😁🤒
Cel mai la îndemână îmi este acum laboratorul cu diverse scule, utilaje agricole, bricolage și nu în ultimul rand cel al bucătăriei. În ultimul laborator nu sunt specialist de clasă dar mă străduiesc. Rar, pregătesc bunătăți diferite de cele ale soției. 🤣🤣🤣
Fără sa fiu atent am dat azi un Like pe Facebook ce conținea mesajul, în engleză, beaverstails. Imediat Internatul mi-a dat rețeta cozilor de castor, adică gogoașa noastră înfuriată.
Și, și.... am purces la experimentare cu gramajele după ureche. Așa că am pregătit niște cozi de castor delicioase. Cantitatea cocă fiind prea mare am făcut o împletitură cu dulceață de gutui BIO, marca Poienarii Rali. Produsul a fost copt la cuptor la 180°C.
Iată rezultatele:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu