joi, 23 iunie 2022

Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!

O zi frumoasă.  Căldură nu-i torida. Continui la vie, curățatul,  tăiatul,  legatul . Imaginile nu ma lasă.  Le imortalizez și le și  comentez....în  cele multe pauze. Nu lucrez la normă. 

Am hotărât.  O perioadă  voi manufactura pâinea cea de toate zilele, manual, ca pe vremea bunicilor mei. Unde esti bunica, cea care m-ai crescut,  sa-ți vezi nepotul ajuns și el bunic? Aștept  nepoții cu pâine  și sare!

Va vând un secret. Am achiziționat de la Lidl o placa ceramică pentru copt pizza și alte cocării. Este excepțională.  O introduc în cuptorul de la aragaz cu 15- 20 minute înainte de a pune pâinea la copt. Ca și  gaz folosesc GPL. Are o putere calorifică mult mai mare de cât amestecul obișnuit din buteliile de aragaz. 

Care-i rostul plăcii ceramice. Menține o temperatura constanta pe toată suprafata. Pâine nu se arde și creste foarte bine. Revin cu rețetă altă  dată. Alaltăieri ieri seară  am făcut o jimblă de toată isprava. Le dau lecții  celor de la Carrfour.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iată bogăția mea!