Zilnic la ceasurile prânzului consumăm fructe din livada proprie. Nucul, strugurii, caisul, prunul, gutuiul, părul și nu în ultimul rând smochinul si-au trimis roadele în beciul nostru. Un caz special este mărul cu multiplele sale soiuri. Am renunțat de câțiva ani la stropirea cu chimicale a pomilor din livadă. Producția de fructe a scăzut dar aromele acestora sunt deosebite. La masa de prânz am gustat o pălincă de prune din 2019. Pe bidon era menționat cuvântul FREE, semn că chimicalele, printre care și carbohidrații, nu au fost folositi în producția din livadă și nici în fermentația alcoolică.
duminică, 6 noiembrie 2022
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
-
Aur, aur, aur! Barca de 8 plus 1 aduce al treilea succes al României la Jocurile Olimpice, după 20 de ani După 4 medalii la Jocurile Olimpic...
-
România strigă hoții la Paris: Sabrina Voinea, declarații disperate, cu lacrimi în ochi Gimnasta Sabrina Maneca-Voinea a declarat că se simt...
-
Biserica Ortodoxă, reacție virulentă, după imaginile revoltătoare de la Jocurile Olimpice: Este de natură demonică! Purtătorul de cuvânt al ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu