Va recomand cartea unei doamne:
În termeni mai puțini sofisticați și într-o povestire cursivă cu demonstrații și grafice m-a convins să adopt un sistem alimentar deloc încorsetat. Nu folosesc nicio dietă. Am schimbat doar ordinea în îngurgitarea alimentelor. Am redus la minimum consumul de pâine, o felie sau chiar mai puțin la mesele principale. Bombele glicemice, gogoșile, dulciurile, cocăria și altele le-am eliminat. Am adoptat postul intermitent.
Nu am renunțat deloc la plăcerile vieții. Doar am schimbat ordinea produselor consumate: fibre-salate la începutul mesei, proteine, carbohidrați. De ce? Stimata autoare ne demonstrează, aproape matematic, de ce să facem acest lucru.
Căutați cartea și citiți-o! Eu am cumparat-o la preț redus din Carrefour Vulcan.
Orice masă incepeți-o cu ingerarea unei porții de salată bogată in fibre: roșii, castraveti, salată verde, api, praz, varza albă, morcov etc, asezonată cu ulei de măsline si puțină sare. Dacă nu am salată scot o murătură din beci. Continui cu proteinele: ciorbă, friptura fără garnitura care dă multe bătaii de cap pancreasului, cartofi prăjiți, piure, etc. Uneori ii mănânc dar dupa carne. Sunt bombe cu amidon care cresc rapid glicemia. La final o jumătate de felie de pâine de secara cu orice dulceață. Ăsta-i un meniu. Nu renunț nici la păhărelul du țuică sau cana de șpriț cu un vin din producția proprie . Am adoptat postul intermitent, 16/8, 16 ore post, în timpul a opt ore îmi iau mesele principale, dejun, masă de fructe la ora 12.00 pe care am injumatați-o, masă de prânz și cina dacă simt nevoia.
Vreți explicații. Citiți cartea!
Rezultatele sunt excepționale confirmate de aparatele ce le am în casă: tensiometru, cântar, glucometru, programe Android ce se cuplează prin Bluetooth cu telefonul. Graficele mele o confirmă pe englezoică, în totalitate.
Succes și Dumneavoastră spre sănătate de Fier!
Așa am început masă de prânz astăzi:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu