Ingrediente
- 3 linguri faina
- 2 linguri cacao
- 2 linguri zahar
- 2 linguri ulei
- 2 linguri cu lapte
- 1 ou
- un praf de sare
- jumatate de lingurita cu praf de copt
Mod de preparare
Intr-un bol mai marisor ( cam de 500 g ) amestecati toate ingredientele. In bol, compozitia nu trebuie sa depaseasca 3-4 din capacitatea acestuia, pentru ca riscati ca la coacere aceasta sa se reverse din bol inainte de a se coace .
Punem bolul in cuptorul cu microunde timp de 2 minute, la 800 W .
Ajutandu-ne de un cutit, desprindem prajitura de peretii vasului si o rasturnam pe farfurioara.
Servim cu frisca sau glazuram cu ciocolata topita.
Un desert delicios, foarte usor de facut.
Multumesc, Dia' , pentru acest desert delicios!
In cursul acestei dimineți am verificat o rețetă simplă:
Intr-o ceasca se adauga un ou, o lingurita de lapte, o lingurita de ulei si o lingura de cafea dizolvata in prealabil intr-un bol separat cu putina apa calduta.
Dupa ce totul se amesteca foarte bine se adauga o lingura de faina, o lingurita de praf de copt, un varf de sare si o lingurita de zahar brun. Continutul se amesteca din nou foarte bine dupa care cana se introduce la microunde, unde se lasa in jur de 3-4 minute.
In loc de zahăr am pus o linguriță de miere.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu